Gratis verzenden vanaf €35,-

Veilig betalen

Kookotte kent drie vormen van betalen. U kunt uw bestellingen afrekenen met iDEAL, 50% rembours, of met een bankoverschrijving.
In het betaalmenu kunt u aangeven welke betaalmethode u wenst te gebruiken.

Al onze online betalingen worden veilig en vertrouwd uitgevoerd binnen de beveiligde internetomgeving van onze betaalpartner Mollie.

Kiest u een bankoverschrijving, zorgt u er dan voor dat u het factuurbedrag van uw bestelling o.v.v. uw klant- en ordernummer overboekt naar onze bankrekening.
Nadat u de bestelling heeft afgerond krijgt u een orderbevestiging via de email. In deze orderbevestiging vindt u uw klant- en ordernummer en onze bankgegevens voor de uitvoering van uw betaling. Uw bestelling wordt in gang gezet zodra wij uw betaling op onze rekening hebben ontvangen.

Kiest u 50% onder rembours, dan krijgt u via de email een factuur met daarin een betaallink. Op deze manier kunt u uw aanbetaling uitvoeren binnen de beveiligde internetomgeving van onze betaalpartner Mollie.  Zodra wij uw aanbetaling van 50 % hebben ontvangen wordt uw bestelling in gang gezet. U krijgt op het moment dat wij uw bestelling versturen een email. Zo weet u op welke dag uw bestelling wordt bezorgd. Voor rembours betaald u een toeslag van € 18,85 incl btw. Voor leveringen buiten Nederland kan de rembours optie niet worden gekozen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

De waardering van www.kookotte.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 93 reviews.