Gratis verzenden vanaf €35,-

Blog

EEN HUWELIJK TUSSEN KOFFIE & KUNST

Puur vanuit interesse en passie voor het product voer ik inmiddels al 7 jaar een eigen label van vers gebrande koffie. Daarnaast repareer en onderhoud ik koffiemachines. Het is een uit de hand gelopen hobby, ontstaan op een zolderkamer in ons huis.

De tweede zolderkamer werd ingericht voor mijn echtgenote, die Beeldend Kunstenaar is. Tekenlessen aan kinderen kwamen er later bij en werden gegeven in onze woonkamer.

Wegens groei voelden wij beiden de wens om onze activiteiten meer gestalte te geven, door een fysieke winkel/werkplaats of (in het geval van mijn echtgenote) een groot atelier.

Na een lange zoektocht hebben we nu dan eindelijk een prachtige locatie gevonden, waar al onze dromen werkelijkheid kunnen worden. Kunst & Koffie smelten samen in de historische zeilmakerij (1890) van Huizen. Een centrale plek middenin het Oude Dorp en omgeven door andere gepassioneerde winkeliers.

In de aankomende jaren zal het pand met zorg worden verbouwd en gerestaureerd. Een prachtig project waar al onze klanten en leerlingen steeds een beetje van mee zullen krijgen. Want onze activiteiten en ontwikkelingen gaan intussen gewoon door.

Kortom: een creatief proces, gevoed door liefde en passie, dat is de basis van dit bijzondere huwelijk!
www.kookotte.nl & www.mijnmuur.nl 

De waardering van www.kookotte.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 94 reviews.